Matsvinn-middag på Knut
Er du opptatt av miljøvern og bærekraftighet? Vil du gå fra å være et matsvin til å bli opptatt av matsvinn? Nå kan du bli med på en gratis og deilig middag laget på nettopp matsvinn; det vil si god mat som ellers ville blitt kastet.
Preus museum har invitert politikere, lokale aktører og utstillere til middag og diskusjon om temaer knyttet til bærekraftighet og klima på Knut i Storgata i Horten. Vi vil gjerne ha med flere på praten og maten!
Hvis dette er noe for deg, send oss et par setninger om dine tanker rundt temaet til post@preusmuseum.no innen mandag 17. september kl 12. Sett "matsvinn-middag" i emnefeltet. Vi velger ut 5-10 personer om får være med på arrangementet. Arrangementet er gratis!
Vi har fått REMA 1000 Lystlunden til å sponse oss med mat som ellers ville blitt kastet. Av denne maten og frukt fra en lokal hage lager kokken Adrian Bialorucki en treretters middag. Vi har invitert lokale politikere, kulturaktører, utstillere, organisasjoner til felles middag og diskusjon på kafé Knut.
Dette er en del av programmet rundt de to nye utstillingene som åpner på Preus museum 23. september og som tar for seg klima og miljø: Edward Burtynsky og Rune Eraker.

Spagettispisende italiensk familie, ukjent fotograf og årstall. Tilhører Preus museums samling
Matsvinn-middag på Knut
Kl 16:00 - 18:00
NB - påmelding!